ORGANIC MAKERS

Jag är ju som besatt av läppbalsam och fick tips om det här vegovaselinet. WOW. 10/10. Den här produkten kan vara den bästa jag har testat någonsin! “Vanligt” vaselin funkar en period, tills läpparna torkar ut – vaselin är ju liksom petroleumgelé, en produkt som framställs av råolja (mineralolja) som även blir bensin… NOLL hudvårdande ingredienser i den blandningen!

Det vegetabiliska vaselinet från Organic Makers är gjord av enbart ekologiska vegetabiliska oljor och vax. Med sitt innehåll av rincinolja, solrosolja och karnaubavax ger det, förutom skydd, nyttiga fettsyror och näringsämnen till huden. E-vitamin är tillsatt för att förlänga hållbarheten, och E-vitaminen är också en nyttig anitoxidant för huden. Vegovaselin kan användas som det är, men är också en utmärkt ingrediens till egna hudvårdsprodukter. Smält samman vegovaselinet med lite sheasmör t.ex, och du får en slät vit extremt fuktighetsbevarande kräm.

Kolla in Organic Makers! 100% ekologiskt och giftfritt. Oljor, örter, leror, vaxer – inspireras av deras recept och gör dina egna hudvårdsprodukter!

Advertisements

2 thoughts on “ORGANIC MAKERS

  1. Hej, får jag skicka ett ex av min egen gjorda hudsalva, perfekt för torra läppar bland annat. Den är dock inte vego utan mer animali.. 🙂 tallow balm heter den. Adress?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s