CASCATE DI FANES

       Igår fixade klättermusen L utrustning för via ferratan som går runt vattenfallet Cascate di Fanes. Jag visste direkt att jag med min rädsla för höjder inte skulle ut på något off trail-äventyr men följde med ändå. 

Nerfarten till vattenfallet var brant och när jag tagit mig ner halvvägs fick jag panik och kunde varken gå upp eller ner. Alla som har höjdskräck kan identifiera sig med den känslan. Tillslut gick jag (eller faktiskt mer kröp och förstörde manikyren totalt…!) upp till en utsiktsplats där jag satt och tittade på vattenfallet och den smala “stigen” med vajer längs med stupet. 

L gick runt vattenfallet utan problem och konstaterade att hon saknade klättringen och därför ska leta fram utrustningen när hon kommer hem till Sverige. Jag får jobba vidare på höjdrädslan och ha som mål att gå den där via ferratan nästa år…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s