TRE CIME DI LAVAREDO

        Idag gjorde vi en av Cortinas mäktigaste vandringar – Tre Cime di Lavaredo. Förra året startade vi vid 10.30-tiden och det gjorde alla andra också… Busslaster i mängder och köer i vandringsleden. Idag startade vi 8.30 och var bland de första – folktomt och helt magiskt! Hela vandringen blev väldigt annorlunda då vi var ensamma. Vindstilla och knäpptyst och så fantastiskt att kunna sitta och meditera framför Tre Cime. Det är inte konstigt att man mår som bäst när man får vara ett med naturen.

När vi kom fram till Rifugio Langalm som ligger i en dalgång drog det in världens åskväder och vi valde att gå sista sträckan utan paus för kaffe… Den här rifugion är den absolut bästa på hela vandringsleden då de serverar hembakta delikatesser och kakor så vi blev ju lite besvikna när vi fick lägga om planeringen… Vi får gå tillbaka nästa år!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s