GRÄSBETAD LUNCH!

Trädgårdslunch (bestående av gräsbetad oxfilé och ekologiska grönsaker och jordgubbar) med mamma innan jag cyklade till Hagabadet och köpte nytt träningskort! Efter uppehållet på ett år kände jag att det var dags igen. Hagabadet är ett yogamecka och enligt mig den enda träningsanläggnigen som erbjuder riktig pilates. Spa och bastu ingår men under mina tidigare träningsår där blev det ju noll dopp. Detta med vatten är inte min grej…!

Ikväll körde jag ett pilatespass och jag inser hur mycket jag saknat Hagabadets klasser och hur otroligt bra kroppen mår av varierad träning. Förra hösten och vintern blev det alldeles för mycket gym vilket inte resulterade i några direkta hälsoframsteg. Istället var jag sjuk i flera veckor, åt antibiotika, fick återkommande bihåleinflammationer och hade ont i ryggen. När jag tänker tillbaka på åren med hot yoga, bastu och pilates så var jag faktiskt knappt sjuk. Jag hoppas på ett liknande hälsotillstånd nu i höst!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s