YIN & YANG

  Den där resan inom mig själv tog vid där den slutade. På yin yogan blev jag påmind om hur otroligt viktigt det är att kunna avsätta tid för tankar/reflektion/meditation/mindfulness (man kan kalla det vad man vill!) för att veta var man befinner sig och vart man är på väg. Att man måste stänga av sina öron, sina ögon och sin mun för att bara vila i sig själv.

För mig blir effekten av yoga och meditation som en slags paus där tankar och känslor bearbetas i det undermedvetna för att sedan lämna en slags klarhet i både kropp och själ. Oftast faller mycket på plats när man blickar inåt istället för utåt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s