UPGRADED OCTANE OIL

    Sedan jag började med bulletproof coffee har jag inte druckit en enda cappuccino till frukost (då var detta ändå mitt absoluta favoritkaffe!). Imorse drack L och jag kaffe + citronvatten innan vi tog en promenad till gymmet. Det kan låta konstigt men energinivån är så betydligt högre än efter en morgon med frukost. Detta är ju säkert individuellt (ketos/blodsocker/insulin…) och beror på vad för typ av träning som ska utföras men vid ett träningspass med enbart kroppsvikt behöver inte jag fylla på med extra energi utan förlitar mig på att LCHF/keto gör sitt! Jag har alltid haft svårt för att träna efter måltid men har fortfarande det där kaffeberoendet som jag jobbar vidare på…!

Efter gymmet packade vi en picknick och cyklade till Rosendal och promenerade runt Djurgården. Så mysigt och fridfullt att slippa alla turister, bilar och storstadsstress… Rosendals trädgårdar är som en oas! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s