YIN MEDITATION

“Bara för att du fokuserar inåt betyder inte det att du gömmer dig från omvärlden. Så som du förhåller dig till dig själv kommer du att förhålla dig till andra. Så som du tänker om dig själv och behandlar dig själv kommer du att tänka om och behandla andra. Du kan fortsätta dagligen, resten av livet, att låta de miljarder människor som finns i världen och är sammanlänkade med dig tillåtas ta upp ett för stort och negativt laddat utrymme hos dig själv, eller så jobbar du med din insida och din trygghet till dig själv och ditt sätt att förhålla dig till, och kanske framför allt förstå, andra. Och för att förstå andra måste du först förstå dig själv. Därefter kan du selektera vad du väljer att ta in.”

Fantastiska 75 minuter med yoga-Martin. Allt verkar så lätt när yoga-Martin förklarar hur livet fungerar. Vad som är viktigt och vad som är äkta. 

(Idag är det för övrigt den mest intensiva dagen i augusti då Lionsgate är öppen och den perfekta dagen för meditation och eftertanke, visualisering och pånyttfödelse. Ut i naturen eller in i yogasalen!). 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s