GREEN KICK

Selleri, fänkål, citron, gurka, zucchini och spenat! Grönsaksjuice från NK’s Juicekällan istället för kaffe under shoppingrundan. Jag är ju inget shoppingfan men efter ett gympass och pilates på Hagabadet med efterföljande brunch på Fratelli och klädjakt var den där juicen perfekt energi. J tog en supergod smoothie med bl.a. mandelmjölk, cashewnötter, banan och jordnötssmör – rekommenderas om man inte vill vara så strikt med kolhydraterna…! Jag var lite skeptisk till Juicekällan eftersom det ofta är alldeles för mycket socker (yoghurt, en massa frukt och extra boosts) men här fanns det en massa alternativ med enbart grönsaker.

Kolla in deras hemsida här -allt är ekologiskt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s