EDDYLOU RANCH

         Idag inträffar den där solförmörkelsen (som bara kan skymtas från Sverige)  som alla pratar om…! En massa positiva energier som man ska låta sig svepas med av. Att ägna sig åt meditation och natur just idag rekommenderas och vi valde att spendera dagen på hästryggen i de halländska skogarna – helt fantastiskt och så fridfullt. Jag kommer inte ihåg hur jag fick reda på Eddylou Ranch men nu äntligen kom vi dit! För mig är det dock jättekonstigt att rida utan hjälm och att sitta så där avslappnat i sadeln, det blir ju liksom motsatsen till dressyr men gick bra och det var verkligen en avkopplande miljö.

Eddy som vi red ut med hade med sig två helt nyinköpta hästar som han testade. De verkade totalt orädda och gick över både vatten och broar.

Ranchen ingår i WWOFING-rörelsen så vill man går det att arbeta på gården och rida gratis hela dagarna! Jag rekommenderar verkligen ett besök på Eddylou Ranch om man vill koppla bort omvärlden och bara fokusera på sig själv (och sin häst!) för en stund. Det tar ca en timma att köra från Göteborg och då båda gårdsbutikerna Mostorp och Gudmundsgården ligger i närheten tog vi en sväng förbi dessa på vägen hem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s