FALL IN LOVE

                  Jag älskar hösten; färgerna, dofterna, vinden, luften, mörket och regnet (ibland…!). Vi åkte ner till Halland för en fika (jag frågar alltid om de kan göra mackan utan bröd och det är aldrig några problem… trots att det är ett bageri…!) på Solhagas mysiga veranda innan vi fortsatte till Ringsegård och tog en strandpromenad. Ett underbart ställe om man älskar att känna lukten av hav och tång. Att vara i naturen är helt klart den bästa terapin och det är fantastiskt att kunna fylla på med ny energi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s