RAW ÄPPELCIDERVINÄGER 

Detta är definitivt min nya favoritdryck! Raw äppelcidervinäger med gurkmeja, ingefära och chili från Renée Voltaire. Jag drack den som te igår och blandade den i mitt citronvatten imorse. Egentligen är ju den här mixen jättelätt att blanda ihop själv, det är bara att juica ingredienserna men just nu är min juicemaskin förvisad till ett skåp… Äppelcidervinäger sägs vara bra för bl.a. metabolismen, matsmältningen, hår, hy, viktminskning och kolesterol…

Äppelcidervinägern är raw, ofiltrerad och opastöriserad med levande bakteriekultur som kallas moder. Vinägermodern innehåller aktiv bakteriekultur och består av proteiner och näringsämnen som är prebiotiska och fungerar som mat för de goda bakterierna. När du äter prebiotisk mat har de goda bakterierna möjlighet att växa till och öka.

Jag köpte den på Ica!

Advertisements

One thought on “RAW ÄPPELCIDERVINÄGER 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s