BULLETPROOF RADIO: TBI OCH PTSD

På vägen hem från jobbet lyssnade jag på en intervju med läkaren Mark Gordon som diskuterade traumatic brain injury och PTSD med Andrew Marr. Jag träffar många patienter med PTSD i mitt jobb och därför är det extra intressant att höra Dr Gordon’s åsikter kring den här diagnosen. Existerar den ens? Fungerar antidepressiva läkemedel? Vad händer i hjärnan? Beror PTSD på inflammation? Skapar PTSD obalans i hormonerna eller skapar obalans i hormonerna PTSD? Hjälper det att äta omega-3? Finns det alternativa behandlingsmetoder? Ja, klart att det finns! Allt går att biohacka om man vet hur man ska göra och det vet Dr Gordon…! LYSSNA här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s