DON’T HATE – MEDITATE!

Du kan omöjligt störa någon när du mediterar! Att meditera (eller att samla ihop sig själv) är den bästa återhämtningen. 5 minuter, 10 minuter, 60 minuter, det bestämmer man själv. Musik eller inte. Mantran eller inte. Sittandes, ståendes eller liggandes. Det är så himla skönt att stänga av allt som pågår runt omkring en och bara fokusera inåt. Ibland kanske man inte vill – eller behöver, ta in allt som pågår runt omkring en. Dessutom att det är bra för hjärnan/sinnet att vila från alla yttre intryck för att få en chans att bearbeta vad kroppen har varit med om under dagen. Om du har svårt för att meditera eller koppla bort dig själv från omvärlden, testa Headspace!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s