GO GREEN!

        Sista bilden i inlägget var ju inte min dessert men den var så himla fin så den fick vara med ändå…! Det är många som undrar vad jag äter och jag får ofta kommentarer som “men det finns ju inget kvar att äta om man tar bort kolhydraterna”. JO! Det finns hur mycket som helst. Idag har jag ätit betydligt mer kolhydratsliberalt (!) än vanligt då sötpotatis och palsternacka inte ingår så ofta i min kost men jag älskar att tillaga detta i ugnen. Sparris, brysselkål, avokado, ruccola, färska örter och gårdskyckling – det är väl inte så konstig mat? 100% naturlig, inga halvfabrikat. Jag lovar att det finns hur mycket som helst att äta på en LCHF-kost, dock ingår inte processad låtsasmat som vi tyvärr exponeras för dagligen och därför kan luras till att tro är “vanlig mat”… Jag tror inte att 100 % keto, konstant, är det bästa alternativet för alla utan här får man testa sig fram och individanpassa. Däremot är jag övertygad om att de allra flesta skulle må betydligt bättre, så väl fysiskt som psykiskt, av en lågkolhydratkost.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s