HAGABADET: PILATES

Så här började jag min fredag! Älskar både pilates och yoga då det är omöjligt att vara någon annanstans än här och nu. Sedan jag började med pilates igen är smärtan i min rygg nästan helt borta. Jag vet faktiskt inte vad den beror på egentligen, en osteopat påstod att det var diskbråck men det vägrade jag acceptera! Vad jag vet är att pilates bidragit till smärtfrihet, kanske för att det är en träningsform som stärker kroppen inifrån och ut istället för tvärtom…! De som inte testat pilates tycker ofta att det ser jätteenkelt ut och förstår inte hur de mjuka rörelserna kan påverka kroppen – signa upp dig på ett pass så förstår du! Det handlar om extrem kroppskontroll, både fysiskt och mentalt.

Hagabadet har jätteduktiga pilatesinstruktörer (finns få i Göteborg, utbildningen är dyr…!) men jag är sugen på att testa Pilates Complete på Kastellgatan då jag hört så mycket positivt om dem. Det får bli 2018…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s