NAG CHAMPA

Bästa rökelsen för yoga och meditation! Den här fick jag av L som köpte med sig från Stockholm. Jag är väldigt kräsen när det kommer till rökelse, en del kan ju verkligen dofta alldeles för mycket och ger nästan huvudvärk. Jag brukar alltid ha ett fönster öppet när jag har rökelse tänt, annars känns det som att doften sitter kvar i lägenheten i flera timmar.

Fem minuters meditation/paus/stillhet/avkoppling räcker om man inte vill sitta en timma. Och man behöver ju faktiskt inte sitta i lotus pose, sitt som du vill, eller ligg ner! Det går att meditera överallt och man stör aldrig någon annan.

Här finns den att beställa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s