GURKMEJA-JUICE

Nej, smaken påminner inte om morot och ingefära utan mer som tjära…! Jag måste blanda ut gurkmeja med citron för att kunna dricka denna mirakeljuice(!). Gurkmeja innehåller ju kurkumin (det gula pigmentet) som sägs ha en massa positiva effekter på hälsan – den senaste forskningen visar att kurkumin kan bekämpa tuberkulosbakterier som är resistenta mot antibiotika. Dessutom finns det forskning som visar på att kurkumin verkar antiinflammatoriskt, förbättrar matsmältningen, ökar insulinkänsligheten, stödjer leverns funktion, skyddar leder, motverkar oxidativ stress osv… Helst ska juicen intas på fastande mage. Jag köpte juicen på ICA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s