COUNT YOUR BLESSINGS

VARJE DAG! På morgonen eller på kvällen – eller både och! Jag somnar ju ofta innan jag har hunnit räkna upp tio saker jag är tacksam för men fokuserar på tacksamhet flera gånger under dagen. Ibland är det jättesvårt och jag kan tycka att allt är dåligt – tills jag kommer på att jag faktiskt kan räkna upp 100 saker som jag uppskattar just nu. Byt frekvens! Varken du eller de omkring dig får positiv energi av ett negativt/destruktivt beteende. Det finns till och med studier som visar på att ett negativt tankemönster kan orsaka psykisk ohälsa och att fem minuters meditation om dagen kan ändra på detta. Jag sitter inte på yogamattan och mediterar varje dag utan kan få samma typ av paus för sinnet under joggingrundan i skogen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s