PILGRIMSRESAN

Äntligen är julen över så att man kan återgå till det normala! Det känns som jag lagade mat i en vecka. Julmat kan ju vara gott – en dag om året…

Samtidigt som jag beställde min nya Paulo Coelho-kalender för 2018 passade jag på att skicka efter Pilgrimsresan då jag inte har läst den. Jag läser ju mest fakta men ibland är det bra med en paus för andra intryck. I helgen träffade jag J som berättade hur mycket hon avskydde Coelhos böcker, att de var för simpla och egentligen inte handlar om någonting. De kräver ju lite eftertanke, de kanske handlar om livet? Läs själv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s