KYCKLING VINDALOO

  Det här supergoda receptet kommer från den här bloggen! Åse är grym på LCHF-recept och den här rätten är hur lätt som helst och lagad med ingredienser som de flesta har hemma. Jag som egentligen inte alls gillar indisk mat (äter max en gång vart 20:e år) gillar dock detta, antagligen för att det innehåller kokosmjölk! Att det blev just detta receptet berodde på att jag började med att googla ingredienser som skulle påskynda mitt tillfrisknande från en envis förkylning; ingefära, vitlök, lök, kanel, vinäger osv… Vi åt polkabetor, sötpotatis och rödlök till istället för sallad. Fortfarande low carb men inte keto så här får man välja hur strikt man vill ha det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s