PROCESSAD MAT → CANCER

En fransk studie bevisar kopplingen mellan processad mat och cancer. 105 000 personer ingick i studien som visade på att livsmedel som t.ex. kakor, massproducerat bröd, chicken nuggets, läsk, nudlar och frysta färdiga rätter ökade risken för cancer. Kanske egentligen inget nytt men visar på hur en kosthållning har enorm effekt på vårt hälsotillstånd och hur det faktiskt går att äta sig både sjuk och frisk! Let food be thy medicine! Välj riktiga och naturliga råvaror istället för konstgjord och manipulerad låtsasmat.

Hela studien finns att läsa här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s