HIDDEN VALLEY

 

  


Så fort solen kommer fram är det så vackert! …annars är det himla kallt alltså! Vi åkte tidigt mot Falzarego-passet för att åka upp till Rifugio Lagazuoi. På andra sidan finns Hidden Valley (som på somrarna är en av våra favorithikes) som är en 8 km lång skidbacke genom dalen. Vi var här när första liften gick och backen var helt nypistad. Det är något magiskt över den här turen och den är alldeles för kort! På ca 20 min är den över och man kommer ner till en gammal man med hästar som tar oss tillbaka till start. Därifrån körde vi över till Cinque Torri för skidåkning och lunch på Rifugio Scoiatolli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s