DIMMA OCH SNÖSTORM

Det är så härligt att vakna till blå himmel och fågelkvitter. Det känns verkligen som vår! Det här året hade vi dock inte tur med det föränderliga vädret och igår hamnade vi mitt i dimma och snöstorm uppe på Pomedes. Det var första gången någonsin som jag har tagit liften ner och då vi klev av stängde de systemet… Jag avskyr när det viner i ansiktet och jag måste se ut som på bilden!

På förmiddagen hann vi åka i backarna uppe vid Ra Valles innan vädret slog om och detta område är underbart! Nypistade, breda backar och lite folk. Är det sol är den här delen av Cortina kanske den bästa, även restaurangen är toppen med god mat och stor solterass.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s