LA DOLCE VITA

                Äntligen visade Cortina sin rätta sida! Vindstilla och strålande sol. Terassen i Ra Valles var fylld av skidåkare som längtat efter värme hela veckan. Vi hann med första liften och körde på innan backarna blev för uppåkta. En kaffepaus på Pomedes och sedan lunch i Ra Valles. Det har varit otroligt mycket snö och de nypistade backarna var underbara!

Jag har åkt på L’s skidor som egentligen är alldeles för avancerade för mig men det har gått bra. Jag fryser alltid om fötterna (har provat mig igenom en massa pjäxor och strumpor men inget hjälper) men skidkläderna har varit perfekta. Jackan kommer från Goldbergh och byxorna är J Lindeberg. Jackan håller betydligt bättre kvalitet än byxorna och finns på rea här!

Veckan har som vanligt gått alldeles för fort och vi längtar redan till sommarens hiking…! Skidåkning är ju lite av ett projekt men älskar man naturen så är det något magiskt att kunna vistas i den både vinter som sommar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s