SOLHAGA STENUGNSBAGERI

                 Solhaga stenugnsbageri, gårdsbutiker, djur och havet. En underbar och avkopplande lördag ute på landet. Solhagas trädgård är fantastisk med blommande äppleträd, körsbärsträd, magnolia och tulpaner. En idyll och så långt från stadsfika och uteservering som man kan komma. Vi åkte vidare ner till havet och gick en barfotapromenad bland galloperande hästar…! Earthing sägs ju påverka vår fysiologi, sömn, biokemi, och inflammation. Att gå barfota kan restaurera kroppens naturliga elektriska tillstånd, lugna nervsystemet, reducera inflammation och öka blodcirkulationen. Testa själv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s