SAVASANA

I 40 minuter tänkte jag på vatten! Jag älskar värmen men kroppen var inte i balans för kvällens joggingrunda i 30 grader. Jag brukar kunna koppla av när jag springer, det blir lite som meditation och nedvarvning i ett men idag hade jag alldeles för mycket stress på insidan som satt kvar från dagen. Spända muskler, ond rygg och hjärtklappning och precis så här reagerar min kropp på stress. Det är så lätt att glömma att kroppen ALLTID talar om för oss hur vi mår, men då gäller det att lyssna. När jag kom hem la jag mig i savasana för att neutralisera kroppen, på något konstigt sätt fungerar detta alltid!

Listen to your body, it’s smarter than you.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s