THE POWER OF WHEN

Jag tror det stämmer att alla har sin tid på dygnet då kroppen mår som bäst. Jag har alltid vaknat tidigt (även om jag lägger mig sent) och älskar verkligen morgonen! Givetvis är sommarhalvåret otroligt mycket “lättare” på flera olika sätt; ljuset, fågelkvittret, värmen, solen… Enligt Dr Michael Breus (författaren till The Power of When) har alla en egen typ av sömncykel. Känner man till denna kan man anpassa sitt liv efter den för att fungera optimalt både fysiskt och psykiskt. Dr Breus har delat in typerna efter djur: vargar, björnar, delfiner och lejon. HÄR kan man göra The Power of When Quiz för att ta reda på vilket djur man är. Jag blev ett lejon; vaknar tidigt full av energi men är fullständigt utmattad i slutet av dagen och lägger mig tidigt…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s