BULLETPROOF RADIO: ALBERTO VILLOLDO

Wake up.
Grow up.
Show up.

Jag längtar ihjäl mig till Alberto Villoldos nästa bok The Heart of the Shaman som kommer ut i juli! Jag älskade hans One Spirit Medicine och minns att jag sträckläste den. I senaste avsnittet av Bulletproof Radio berättar Alberto om hur han anlitades av Big Pharma och reste till djungeln för att upptäcka botemedlet mot demens, cancer och hjärt-kärlsjukdom men hur han insåg att befolkningen här inte ens led av dessa sjukdomar… Hur han själv har läkt sin kropp, vad som händer när man drivs av rädsla, hur serotonin påverkar hjärnan och mycket mer!

Lyssna här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s