GLAD MIDSOMMAR

         Underbar och avkopplande midsommarafton med gym, skogspromenad och alldeles för mycket cheesecake! Midsommarmaten var glutenfri och low carb förutom desserten (!). Jag älskar västerbottenpaj och gjorde en LCHF-variant som blev jättegod. Alla recept går att trixa med…! Högst betyg fick salladen med pancetta, chèvre, avokado och granatäpple. Varken L eller jag dricker alkohol så vår midsommar var alkoholfri. L undrade vad man egentligen äter på midsommar – köttbullar, prinskorv, sill och färskpotatis?! Jag tycker att man får äta exakt vad man vill!

Under lunchen bestämde vi hikingen för Italien och som vanligt känns 7 dagar för kort. Cortina är magiskt på sommaren, det finns så mycket att upptäcka och tiden räcker aldrig till! Mindre än en månad kvar nu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s