IDROTTSMASSAGE – STEFAN GLENNDIN

Det finns hur många idrottsmassörer, massörer och fysioterapeuter som helst och det är svårt att veta vart man ska gå. Jag var hos Stefan för många år sedan då jag hade problem med mitt knä och har inte känt av detta sedan dess. Jag minns inte vem som tipsade om denna mirakel-man men Stefan är grymt duktig!

Jag rekommenderar Stefan till alla som har besvär med muskler, leder, nerver… Jag kan inte tänka mig att gå till någon annan! Även J är kund här. Igår fick jag 30 minuters massage och sedan medicinsk laserbehandling i halva ansiktet där jag har ont. Ryggen känns redan bättre och faktiskt smärtan i ansiktet också. Jag frågar alltid hur lång tid man kan tänkas ha sina besvär – några veckor svarade Stefan…(!). På jobbet tyckte de att jag skulle ta smärtstillande men jag är ju inget fan av tabletter och vill inte maskera smärtan. Jag vill ta reda på orsaken för att kunna behandla korrekt. Nästa onsdag är det dags igen och jag hoppas att besvären minskat ordentligt tills dess!

Stefans klinik hittar ni här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s