LJUNGHONUNG 

Världens godaste ljunghonung! Carl Georg Lie måste ha magiska bin! Jag vet inte om denna finns att köpa (kanske i Helsingborgstrakten?) då vi fick den direkt från biodlaren. Den här honungen har nästan en lite kolaaktig smak och passar i allt från bakning till ostbrickan! Ljunghonung är det svenska svaret på Manukahonung och sägs verka antibakteriellt och faktiskt ha penicillin-liknande egenskaper. Den här honungen är en delikatess och det är nästan omöjligt att välja något annat när man väl vant sig vid smaken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s