FREDAGSLUNCH I KÖPENHAMN

            Underbar fredag i Köpenhamn med 30 grader och strålande sol! Det tar inte ens tre timmar till Danmark och jag som brukar undvika storstäder tycker att Köpenhamn är så mysigt. Det bästa är helt klart all design, arkitektur och alla välklädda människor!

Vi åt lunch på Café Victor; halstrad tonfisk och eggs royale. Jag älskar atmosfären här och maten får alltid högsta betyg. Vi satt ute bland ostronätande businessmän, hipsters, välklädda damer och annat innefolk…! Sedan promenerade vi vidare till Nyhavn och över till Christianshavn-sidan längs med kanaler och segelbåtar för kaffe och cheesecake.

Jag försökte shoppa men avskyr ju detta så tillslut köpte J en massa blommor till mig istället som faktiskt klarade sig hela vägen hem…! Bakom Magasin du Nord kan man välja mellan pioner, rosor, nejlikor, liljor… Jag ville ha hela butiken och har alltid extremt svårt att välja, älskar allt som är vackert!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s