CINQUE TORRI

                        Från Col Gallina till Rifugio Averau vidare upp till Rifugio Novolau och sedan ner till vår favoritrestaurang Rifugio Scoiatolli. Väderrapporten visade regn men vi fick sol – en underbar första dag! Det är så extremt meditativt att vandra upp och ner för berg (!) och vi mötte många ensamvandrare. Allt jag har läst om forest bathing, ett med naturen och så vidare verkar stämma. Det är så rofyllt att få uppleva naturen så här; mäktigt, fridfullt och vackert på samma gång. Att inte påverkas av Dolomiternas landskap är omöjligt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s