THE QUEEN OF THE DOLOMITES

Jag älskar att vakna upp till den här utsikten! Det är lika magiskt varje gång vi kommer ut från den slingriga skogsvägen som man aldrig tror ska ta slut. Cortina är ju egentligen inte så himla lättillgängligt när man jämför med andra alpbyar och sista biten på 4 mil tar en timma…!

Jag vill länge bo så här året runt, jag älskar naturen och atmosfären och verkligen njuter av vyerna. Men L som bodde ett år i Chamonix påminner mig om att det blir alldeles för isolerat från omvärlden, lite som att bo i en bubbla, på flera sätt… Att njuta av Dolomiterna och detta underbara landskap, mat, folk – kultur! –  några gånger om året är dock helt underbart!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s