PETERSONS KROG

          Vi åkte ut till Käringön i fredags för att möta upp familjen och äta på Petersons Krog. Det blir liksom aldrig av att vi går dit när man är på ön under semestern, det är så otroligt mycket folk i hamnen och då är det underbart att bo utanför smeten…!

Vi hade rätt höga förväntningar på maten och vi blev båda så besvikna! Det var som att äta vägkrogsmat längs Autobahn. Till och med uppläggningen förde tankarna till sommarens rastpauser. Jag beställer nästan alltid torskrygg så nu bestämde jag mig för Havets Wallenbergare och det smakade som tofu/färdigköpt äggblandning – alltså ingenting. Eller jo – alldeles för salt! Konsistensen var lite svampaktig, som quorn ungefär. J ville ha kött och beställde fläskkarré, den smakade inte heller någonting. Vi beställde in extra smör – som smakade lite som margarin. Jag fick ärtor, lingon och potatismos – som smakade pulvermos (det kanske det var?). Kom igen! Det var en blandning av vägkrog och bamba – till och med knäckebröd och vitt bröd ingick!

Dock var killarna i baren snälla som lät oss ställa in en kaka i deras kyl (servitören vågade jag inte fråga för han verkade bakis/mycket trött). Vi gick hem till huset och fikade i trädgården då vi inte vågade chansa på desserten. Bottennapp alltså…! Dock är utsikten och läget lika trevligt som alltid men det vägde ju tyvärr inte upp denna gång.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s