OM

img_1841-2
Josephine är legitimerad sjuksköterska och arbetar inom psykiatrisk akutvård för patienter med ett komplicerat missbruk och psykiatrisk diagnos.

“Jag har ett genuint intresse för hälsa och välbefinnande med ett holistiskt synsätt där kropp och själ är delar av en helhet. För att kroppen ska uppnå fysisk och psykisk balans krävs det både ett harmoniskt sinne och en stark fysik. Fysisk aktivitet tillsammans med en näringsrik diet är nödvändiga grundstenar då syftet är att skapa en frisk kropp för själen och sinnet att vila i. Kroppen strävar alltid efter balans men behöver ha tillgång till de rätta verktygen för att hitta den.

Functional medicine är ett av mina största intressen och jag tror på att identifiera och behandla orsaken till sjukdomstillstånd istället för att fokusera på dämpning av symptom. Den konventionella sjukvård som bedrivs idag hoppas jag i framtiden kommer att kombineras allt mer med en funktionsmedicinsk behandling.” 

Josephine är även licensierad personlig tränare från Personal Training School Stockholm och har en examen i BA (Hons) Marketing & Advertising från London College of Communication.

josieferguson@hotmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s